The Moosader Community

Visit the IRC at irc.freenode.net #Moosader! Community dedicated to programming and game development! Moosader.com
It is currently Sat Jul 20, 2019 5:33 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Adidas Yung-96
PostPosted: Tue Apr 16, 2019 10:09 pm 
Offline
Smushed Goomba
Smushed Goomba

Joined: Tue Apr 16, 2019 8:55 pm
Posts: 3
Adidas Yung-96 http://www.vvvfabricnl.com/

Image
De Yung 96-silhouetten van adidas blijven betreden in een aantal sportieve kleuren, waaronder de gloednieuwe rode en blauwe variant die hier te zien is. Net als zijn Yung-1-voorganger, komt de 96 verankerd door een overgelaagd bovendeel dat precies in de lijn ligt van wat Adidas Yung-96 deze dagen drijft, vergelijkbaar met de eisen van de industrie. Premium suede komt in het spel over zijn blauwe bovenkant terwijl een witte en grijze tussenzool contrast eronder bieden.

Voor fans van Three Stripes die dol zijn op de esthetiek van de Adidas Yung-96, maar niet helemaal achter de massa van het silhouet kunnen komen, adidas heeft de perfecte troost, door middel van de veel slanker Yung-96. Net als de Yung-1, leent de 96 signalen uit het uitgebreide archief van het Duitse sportkledinglabel, waardoor een aantrekkelijk lifestyle-ready stuk schoeisel ontstaat, terwijl weinig tot geen comofort wordt opgeofferd, met zowel een EVA-tussenzool als Torsion X-bar. Voor de volgende Yung-96-versie roept het Trefoil-merk notities op van groen, rood en goudgeel, waardoor een van de kleurrijkere iteraties in het vroege leven van deze retro-geïnspireerde hardloper wordt gecreëerd. Er worden ook witte en grijze vlekken aan de vouw toegevoegd, waardoor de oogverblindende esthetiek wordt verminderd en het licht geaard blijft.

Deelnemen aan een oververzadigde sneaker markt samengesteld uit talloze stevige sneakers die terug naar het retro jaren 1990-tijdperk luisteren, Adidas Yung-96 silhouet past perfect in de trends van vandaag. De volgende ronde voor de stevige, maar slanke loper is een vriendelijk watermeloenkleurenschema dat Shock Pink in wisselwerking heeft met een zachtgroene tint om de nodige lichtflitsen toe te voegen aan een verder grijs gemaakte creatie. De Yung-96 is gebaseerd op de uitgebreide gelaagdheid van het model en slaagt er in een aanzienlijke luxe sfeer te creëren zonder de bank te breken met een MSRP die rond de $ 100 USD-markering zweeft.

http://www.vvvfabricnl.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron